İnegöl’de koronavirüs tablosu her geçen gün daha kötüye giderken hastaneden bir ölüm haberi daha geldi. İnegöl’ün sevilen esnaflarından Selim Sağlam tedavi gördüğü İnegöl devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

İnegöl'de Pandemiden dolayı hayatını kaybeden kişi sayısı 25'e yükseldi.

İnegöl'de kalp rahatsızlığı olan Elektrik firması sahibi Selim Sağlam (62) bir düğün organizasyonda kaptığı virüs nedeniyle hastanelik oldu. Yapılan test sonucu pozitif çıkan İnegöllü esnaf fenalaşınca entübe servisine kaldırıldı. Sağlığına kavuşabilmesi için yapılan tüm müdahalelere cevap vermeyen Selim Sağlam bu akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Fenerbahçe’ye tutkunluğu ile tanınan ve renkli kişiliği ile tanınan İnegöllü esnafın Mahmudiye Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Selim Sağlam’ın bir süre katıldığı bir düğün töreninde virüsü kaptığı ve koronavirüs belirtilerinin oluşması nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Aile yakınları ise, düğün organizasyonlarının yasaklanmasını, aksi halde daha fazla ölümlerin yaşanabileceği konusunda uyarılarda bulundular.

Merhuma Allah'tan rahmet dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör: TE Bilişim