Bu haberi okumadan gayrimenkul alıp satmayın
İnegöl’de gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından biri olan Realty World İnegöl Direktörü Onur Yılmaz, son yıllarda emlak sektöründe yaşanan fahiş fiyat artışlarının nedenini açıkladı. Gayrimenkul değerlendirmeleri yaparken sadece hammaddede yaşanan artışların konuşulmasının yanlış olduğuna vurgu yapan Yılmaz, “İnegöl gelişiyor. İnegöl, hem Bursa’nın hem de ülkemizin parlayan yıldızlarından biri. Bu ilçeye büyük ilgi var. İlginin olduğu yer, değerlenir” dedi.
Onur Emlak bünyesinde Realty World Gayrimenkul firmasının İnegöl’de ki tek temsilcisi olan Onur Yılmaz, son 10 yılda İnegöl’ün altın çağını yaşadığını öne sürdü.
YABANCILAR İNEGÖL’DE YER ARIYOR
Emlak değer artışlarının suçunun gayrimenkul firmalarında ya da hammadde artışlarına yüklenmesinin başlı başına bir hata olduğunu savunan Yılmaz, “Uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim. Şu an İnegöl yabancı yatırımcıların radarında. Ülkenin dört bir yanından gayrimenkuller toplanıyor. Bu gerçeği herkesin kabul etmesi lazım. İnegöl’deki arsa ve emlak değerleri 10 kat daha artabilir.” Dedi.
KANDIRILMAYIN
İnegöl’de ki mağduriyetler hakkında da yorum yapan Yılmaz, “ Böyle zamanlarda fırsatçıların ortaya çıkması normal. Gayrimenkul işletme belgesi olmayan bazı insanlar, satılık yerlerin peşine düşüyor ve cazip öneriler sunuyor. Böyleleri geçmiş zamanda İnegöl’e çok zarar verdiler. İlçe halkımızdan ricamız bu fırsatçılara prim vermesinler.”
KIRSAL BÖLGELER CAZİP OLACAK
Pandemiden sonra ülke genelinde kırsal yerlerin daha fazla önem kazandığını anlatan Yılmaz, “İnegöl coğrafi bakımdan çok güzel bir yerde konuşlanmış durumda. Özellikle köylerimiz hem doğa hem de konum olarak insanlarımızın ilgisini çekiyor. Arsa ve tarla fiyatları son 2 yılda %200’ler seviyesinde artmış durumda. Önceleri ovalarda yer alan kırsal yerle,r şehre yakın olduğu gerekçesiyle kıymetliyken şimdi bu durum dağ köylerinde daha revaçta. Biz önümüzde ki yıllarda bu değerlerin daha çok artacağına inanıyoruz. Özellikle köylülerimiz bizlere danışmadan fırsatçılara yerlerini kaptırmasınlar” dedi.
DAHADA BÜYÜYECEĞİZ
Realty World’ün Türkiye’nin en önemli emlak markalarından biri olduğunu ve bu markayı İnegöl’e getirmekten mutlu olduğunu ifade eden Onur Yılmaz, “Bir İnegöllü olarak gelişen İnegöl’e , ülke genelinde kabul görmüş bir markayı getirdik. Müşterilerimiz Realty World markasının güvenini sonuna kadar hissediyor. İnegöl’e bu yüzden daha fazla yatırım yapma kararı aldık. İlçemizde mülk yönetimi hizmeti vermeye başladık. Kira garantisi sistemimizden ev ve işyeri sahipleri çok mutlu kaldılar. Bizde bu memnuniyet oranını en üst noktaya çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İletişim: http://www.realtyworldonurgayrimenkul.com/

Editör: TE Bilişim