31 Mart yerel seçimlerin ardından İnegöl Belediye Başkanlığına seçilen Alper Taban, başkan yardımcılarının ardından daire müdürlerinde rotasyon çalışmalarına başladı. İlk olarak 2 başkan yardımcısı ve 4 daire müdürünün görev yerlerini değiştiren Taban, değişime devam ediyor. Taban, mevcut müdürleri pasif görevlere  çekerek yerlerine yeni isimleri atamaya başladı.
 FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

6 yıldır makine İkmal Şefi olarak görev yapan Makine Yüksek Mühendisi Yakup Can, Fen İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.

EMLAK İSTİMLAK
MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Bilgi İşlem Müdürlüğünde görevli olan Semih Karataş Emlak İstimlak Müdürlüğüne,  Zabıta Müdürlüğünde görevli Şener Dursun ise Satınalma Müdürlüğüne atandı.

VETERİNERLİK DEĞİŞTİ
Veterinerlik İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Mesut Karıman aynı birinde personel olarak görevlendirilirken, Hayvan Barınağı Sorumlusu Musa Subaşı ise, Veterinerlik İşleri Müdürü olarak atandı. Defin Hizmetleri Müdürü Ekrem Ergün Veterinerlik İşlerine personel olarak atandı.

BASIN HALKLA İLİŞKİLER
MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Çözüm Merkezi Sorumlusu olan Mehmet Kayar Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirilirken, Kayar'ın Özel Kalem Müdürlüğünü de yürüteceği öğrenildi. Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünde görevli olan Ensar Macit ise, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne atandı.

İNSAN KAYNAKLARI
MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
İnsan Kaynakları Müdürlüğüne, Mali İşlerde görevli Özer Yordamlı’yı vekaleten getirdiği, İnsan Kaynakları müdürlüğündeki Sabit Bayraktar'ında Yenice Koordinatörlüğüne görevlendirildiği bilgisine ulaşıldı. Mali Hizmetlerde personel olarak görev yapan Vural Özer aynı birime müdür olarak atandı.

TEMİZLİK İŞLERİ
MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Yalçın Bayraktar kadro olarak Defin İşleri Müdürlüğü’ne Huzur Mahallesi koordinatörü olarak atandı. Bayraktar’dan boşalan Temizlik İşleri Müdürlüğüne ise Serdar Zorluer’in getirildiği öğrenildi.

ZABITA MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan Bilal Aktürk, Zabıta Müdürlüğüne atandı.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ
Zabıta Müdürlüğü görevinde bulunan Osman Kalkan ise Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atandı.

ZABITA OLDU
Strateji Geliştirme Müdürlüğünden sorumlu olan Ersin Karaca, Zabıta Müdürlüğüne personel olarak atandı. Karaca’nın yerine ise, Ar-Ge Ofisinde görevli Mehmet Akif Arslan atandı.

GÜNAYDIN VE ŞAHİN’İN
YERİ DEĞİŞTİ
Memur kadrosundan başkan yardımcısı olan Gülhan Şahin’in Kurşunlu koordinatörlüğüne, Memur Kadrosunda bulunan Sabri Günaydın’ın ise Tahtaköprü koordinatörlüğüne atandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim