İnegöl’de meydana gelen kazada otomobil ile toplu taşıma aracı çarpıştı, 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kontrolden çıkan toplu taşıma aracı, gelinlik satış mağazasına daldı. Gelinlik işyeri sahibi Vildan Yolcu ise saniyelerle kurtuldu, şoka girdi. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Otobüsten çıkamayan yolcular, çevredeki vatandaşlar tarafından kapılar zorlanarak kurtarıldılar.

Kaza İnegöl'ün Süleymaniye mahallesi İstiklal caddesi üzerinde meydana geldi.

Altay caddesi üzerinde seyir halinde olan Hüseyin Kaskan(31) yönetimindeki 16 M 06111 plakalı toplu taşıma aracı, İstiklal caddesi üzerinde hızla seyir halinde olan sürücü Hasan Ubay(60) yönetimindeki 16 U 9882 plakalı otomobil, Kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etksiyle araçlar savrulurken, toplu taşıma aracı gelinlik satışa yapan mağazaya daldı.

Kaza sonucu otomobil sürücüsü ile araçta bulunan eşi Gülsüm Ubay(54) ağır yaralanırken, otobüsteki yolcular Fatma Güngör(35), İsmail Pala(14), Ahmet Ünalan(16), Umut Güler(16) ve Yiğitcan Seymen(15) yaralandılar. Otomobilde sıkılan 2 yaralı olay yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerince kurtarıldılar.

2'si ağır 7 yaralı olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazanın şokunu yaşayan gelinlik işyeri sahibi Vildan Yolcu, uzun süre şokun etkisinde gözyaşı döktü.

Editör: TE Bilişim