İçişleri Bakanlığı Daire Başkanlığı görevine atanan Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, veda mesajı yayınladı.

Veda mesajında şu ifadeler yer aldı; 1974 yılında Polis Kolejinde başlayan canım kadar sevdiğim ve aynı zamanda baba mesleğim olan POLİS üniformamı 45 yıl sonra bugün itibarıyla çıkartarak, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü  görevimden ayrıldım.

İçişleri Bakanlığımız emrine Daire Başkanı olarak atandım.

Fırtınalarla dolu meslek yaşantımda; gerek terörle mücadelede gerekse başta istihbarat olmak üzere teşkilatımızın gelişmesinde çok önemli görevler üstlendim, çok büyük operasyonlara katıldım, siyasi tarihimize damga vuran birçok gelişmelere şahit oldum, bazılarında ise "devlete hizmet etmenin, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalmanın" cezasını çektim, soruşturmalara muhatap kılındım ama yılmadım. Rabbime hamd olsun ki, başım dik ve alnım açık olarak bugünleri de gördüm.

Bursa’mıza geldiğim ilk günden bu yana hedef olarak koyduğumuz “GÜVENLİ BURSA” yolunda gösterdiğiniz gayret ve emekler meyvelerini vermiş ve Bursa’mız dünyanın en güvenli şehirleri arasında yerini almıştır.

Narkotik, Terör, Kom, Asayiş suçları ile yine trafik alanında bütün birimlerimizle birlikte tek yumruk halinde yaptığımız çalışmalar ve bunun yanında gerek tesisleşme gerekse tüm idari faaliyetlerde göstermiş olduğunuz üstün gayretler başarımızı daha da artırmıştır.

Vatandaşlarımızın huzuru için mesai mefhumu gözetmeksizin ortaya koyduğunuz cansiperane çalışmalarınız Bursa halkımız nezdinde ve devletimizin her kademesinde takdirle karşılanmıştır.

Ülkemizin huzuru ve refahı için hayatlarını ortaya koymaktan çekinmeyen siz değerli kardeşlerime (meslekdaşlarıma), bundan sonraki yaşantınızda ailelerinizle birlikte sağlık, mutluluk, başarı dolu günler dilerim.

Haklarınızı helal ediniz, varsa benden yana da helal olsun.

Gözünüze yaş, ayağınıza taş değmesin. Allah (c.c.) sizleri korusun. Sağlıcakla kalınız.

Editör: TE Bilişim