İnegöl’de hizmeti getirmekte sıkıntı yaşayan kurumu Türk Telekom oldu. iletişim ve teknoloji çağında olduğu 2019 yılında insanlar Uzay yolculuklarına çıkarken, Türk Telekom internet hizmetini evlere getiremiyor. Elektrik, Doğalgaz, Su, altyapı hizmetleri İnegöl’de her eve ulaşırken, teknoloji çağında olmamıza rağmen Telekom hizmetlerinin evlere ulaşamaması vatandaşı çileden çıkardı.

BİZ DAĞDA MI YAŞIYORUZ?

Alanyurt bölgesinde yıllardan bu yana ikamet eden vatandaşlar, “Yıllar önce Telekom’a internet için başvuru yaptık. Halen daha hizmet gelmedi. Diğer altyapı ve benzeri hizmetler geldi, yıl oldu 2019 halen bir internet hizmeti getiremiyorlar. Fatih, Ertuğrulgazi, Turgutalp, Esentepe, Cumhuriyet, yeni mahalle gibi mahallelerde ikamet edenler var. Bir internet hizmetinin yıllar boyu sürmesine çok saçma. Bazılarımız 2 yıl önce başvuru yaptı halen daha bağlantı sağlanamadı. Teknoloji ve bilgi çağında bu hizmeti veremeyen Telekom’un kendini acilen sorgulaması lazım. Böyle hantal bir çalışma olamaz. Hangi devirde yaşıyoruz. Türkiye gelişti, Telekom halen 1980’li yıllardaki gibi hizmet veriyor” diyerek tepki gösterdiler.

ALIN İNTERNETİNİZİ MÜNASİP BİR YERİNİZE BAĞLAYIN

Erhan Bilican isimli vatandaş ise sosyal medya hesabından Telekom’u şu ifadelerle eleştirdi; “Telekom müdürlüğüne... Bir buçuk yıldır eve internet alma maceramda sona geldim. Artik pes ediyorum. Alt yapı, zart yapı, zurt yapı eksiklikleri bahanesiyle koca siteye bir internet bağlayamayan geri zekalılarla uğraşmaktan vaz geçtim. Alın internetinizi münasip bir yerinize bağlayın!”.

Editör: TE Bilişim