Bursa 1. Amatör Kümede iddialı kadro kuran Alanyurtspor, yeni sezon öncesinde yemekte buluştu.

Yeni sezon öncesi Yenişehir Gençlikspor U-19 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 5-1 kazandıktan sonra Alanyurtspor kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Palmiye Lokantasında düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yemeğin sponsorluğunu Palmiye Lokantası sahibi Yavuz Akgün ve Alanyurtspor yönetim kurulu üstlendi. Alanyurtspor Kulüp Başkanı Semih Kavık, sezon öncesi verilen kaynaşma yemeğinde, takımda birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bulunmanın önemini anlattı. Başkan Kavık, yemek sonrası futbolcularına yaptığı konuşmada, kulüp olarak sportmence bir sezon geçirmeye büyük önem verdiklerini belirterek, “Biz Alanyurtspor olarak gençlerimizin yeni arkadaşlıklar, dostluklar kazanmasına, fiziksel gelişimlerinin yanında sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlıyoruz ve bu doğrultuda mücadele veriyoruz. Alanyurtspor’un yeni sezonda centilmenlikle anılmasını istiyorum. Sizlere bu konuda güveniyorum. Ayrıca hepinizin hedefi olsun. Sınırlarınızla yetinmeyin, çok çalışın, kapasitenizi zorlayın. Bir taraftan sosyal hayata entegre olurken diğer taraftan da iyi birer futbolcu olma gayreti içerisinde olun. Hepimize sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Alanyurtspor Teknik Sorumlusu Selami Tekin de, “Önce iyi bir insan, sonra iyi birer futbolcu olun. Bizler sizlere yol gösterici, motive edici olacağız ama esas iş size düşüyor. Yaptığınız iş futbolculuk, elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini hiç aklınızdan çıkarmayın ve bu amaç doğrultusunda çok çalışın. Hayallerine, hedeflerine ulaşmak isteyenlerin öncelikle kendilerine olan inançlarının tam olması gerekiyor. Kendinize her zaman çok güvenin. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim