Sezon başı İnegölspor Olağan Genel Kurulunda başkan adayı olan Adnan Kemal Aydın ile ekibi, kulüp tesislerinde Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölspor ekibini ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

 Ziyarette konuşan Adnan Kemal Aydın, şunları söyledi:

“Öncelikle bizleri ağırladıkları için sevgili başkanımız Kani Ademoğlu ile çok değerli yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İnegölspor’umuz zor günlerden geçiyor. En kısa zamanda bu durumdan kurtularak hak ettiği noktalara geleceğine eminiz. Bugünde ekibimizi ziyaret ederek Hekimoğlu Trabzon maçı öncesi hem moral vermek hem de başarılar dilemek istedik. Biz her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Sevgili Adnan başkanım ile ekibinin ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Malumunuz sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda yapacağımız hamlelerle bu durumdan kurtulacağız ve İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben ziyaretleri için sevgili başkanıma ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim