TARAFTARLARIMIZ BİZE GÜVENSİN

Doğugücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Kenan Yıldırım ve Fatih Çite hazır bulundular. Uğur Şahin imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Böyle bir takımda futbol oynamak, bana son derece onur ve mutluluk verecek. Taraftarlarımız bize güvensin. Sahada rakipleri eleyerek, ligde istediğimiz noktada olacağız. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

DOĞUGÜCÜSPOR'UN GÜCÜNÜ HERKES SAHADA GÖRECEK

Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi Kenan Yıldırım ise, "Başarılı bir oyuncuyu daha transfer ettiğimizi için çok mutluyuz. Doğugücüspor'un gücünü herkes sahada görecek. Taraftarlar, güzel futbol dolu maçlar izleyecekler. Böylesine takımına sahip çıkan bir taraftar gurubuna sahip olduğumuz için de çok şanslıyız. Hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör Ligde ilk maçımıza çıkıyoruz. Orhaneli Gençlikspor ile ilk maçımızda İnegöl’de karşılaşacağız. Bu önemli maça İnegöllü futbolseverleri ve Doğugücüne gönül veren cefakar ve vefakar taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.

Futbola 2008 yılında Sakarya Yenişehir Belediyespor’da başlayan 1994 doğumlu oyuncu, 9 yıl Yenişehir Belediyespor forması giydikten sonra, geçtiğimiz sezon Elmas Bahçelerspor ile Bursa Süper Amatör Kümede forma giydi. Yeni sezonda Doğugücüspor’un başarısı için forma giyecek.

Editör: TE Bilişim