İnegöl Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Mürsel Avaşar, Pazar günü sahamızda ağırlayacağımız An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor maçı öncesi ekibi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

Ziyarette konuşan İnegöl Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Erdoğan, şunları söyledi:

“Şehrimiz ortak değeri olan İnegölspor’u hafta sonu oynayacağı maç öncesi ziyaret ederek, hem takımımıza moral olsun hem de antrenmanlarını izlemek istedik. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehir için üretiyoruz. Buraya katma değer veriyoruz. Spor olarakta şehrimizin tek ortak paydası İnegölspor. Biz bu renklere de tutkunuz. Hafta sonu güzel bir müsabaka olacak inşallah. Yaşadığımız şehir İnegölspor ile doğduğumuz şehir Bayburtspor’un İnegöl’de bir maç programı olacak. O maç öncesi takıma moral vermek adına ziyarette bulunduk. Her iki takıma da şimdiden başarılar diliyorum. Kazanan dostluk olsun, kazanan spor olsun diyoruz. Gönlümüz her ikisinin aynı anda kazanması ama spor 3 ihtimalli bir maç. Umarım kazanan hak eden olur.”

AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Mürsel Avaşar ise, “Pazar günü İnegölspor- Bayburtspor maçı var. Zaten dönem dönem İnegölspor’umuzu ziyaret ediyoruz. Bugün İnegölspor’umuza destek için geldik. Ne kadar Bayburtlu olsakta tabiî ki biz İnegöl’de yaşıyoruz. Doğduğumuz yer Bayburt olabilir ama öncelikle İnegölspor. Birde örnek bir taraftar olmak istiyoruz. Bayburtspor-İnegölspor taraftarları iç içe, birbirlerini alkışlayarak, Türkiye kamuoyuna bir mesaj vermek istiyoruz. Sağ olsun İnegölspor’umuz bu konuda bizimle beraber hareket ettiğini biliyorum. Çünkü biz onlarla beraber hareket ediyoruz, onlarda bizle beraber hareket ediyor. İnşallah Türkiye’ye örnek bir maç izleteceğiz ve İnegöl olarak örnek bir şehir olacağız. Benim için kim kazanırsa kazansın fark etmiyor. Kazanan İnegöl olsun diyorum. Çünkü biz İnegöl’de yaşıyoruz, İnegöl’e hizmet ediyoruz, katma değer katıyoruz, bizim yaşantımız burada. Bayburtspor-İnegölspor maçının skoru önemli değil. Dostluk, muhabbet, sohbet, kardeşliğin kazanacağı inancındayım. O yüzden her iki takımada başarılar diliyorum. İyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Öncelikle ziyaretleri için İnegöl Bayburtlular Dernek Başkanı Sadettin Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Mürsel Avaşar’a teşekkür ediyorum. Kendileri Bayburtlu olmalarına rağmen takımımıza destek vermeye geldiler. Buradan bir teşekkürü de Bayburtspor Başkanı Sayın Celil Çalışkan ve yönetimine yapmak istiyorum. İlk maçta bizi çok iyi ağırladılar. Bizde aynı şekilde kendilerini burada ağırlayacağız. İnşallah dostluğun kazanacağı bir müsabaka olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim