İnegölspor Başkanı Münür Kanar, Teknik Direktör Murat Yoldaş ile Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz sahamızda 4-1 mağlup ettiğimiz Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Başkan Münür Kanar, “Play-Off yolunda vardık ama kamuoyunu yanıltmama adına gizli tuttuk her şeyimizi. Çünkü bizim Play-Off hedefimiz devam ediyordu. 3 maçla ilgili 9 puan dedik artı 5 bin lira prim verdik. Paket prim açıkladık.  Devre arası kampından sonra burada Kırklareli ile oynayacağımız maçı alırsak, büyük ihtimalle Play-Off hattında yer alacağız. Çünkü Tarsus ve Çorum yenildi. Hayırlısıyla İnegöl halkı müsterih olsun. Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla işimizin başındayız.  Gençleri sürekli monte etmeye çalışıyoruz. Bir fabrika depoya sürekli mal yığarsa o firma iflas eder. Biz altyapıdan yukarıya oyuncu çıkaracağız. İnegölspor'u eski havasına getirip, İnegölspor'a gençleri monte edip, İnegölspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Bizim maddi yönden sıkıntılarımız var. Buradan tekrar mülki amirlerimize sesleniyorum. Bize biraz sahip çıksınlar. Ödemelerle ilgili biraz sıkıntılarımız var. Onlarla ilgili mücadele ediyoruz. Sağ olsun kendileri ile görüşme yaptık. İnşallah Alper başkan, Alinur başkan ve değerli Kaymakamımızla birlikte Organize Bölge Müdürlüğüne çıkacağız. Topçulara kalan peşinatlarla ilgili çalışma yapacağız. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Kimse merak etmesin. Bu 3 puanı İnegöl halkına armağan ediyorum” dedi.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Üst üste 2 tane iyi maç oynadık. Afyon ve Manisa. Ondan sonra baktığınız zaman Amed maçı zorluk derecesi daha düşük bir maç gibi gözükse de, hakikatten zor. Böyle maçlara motive olmak daha da zor. Ama oyuncularımız gerçekten iyi bir oyun çıkarttılar. Mücadele çok iyiydi. İlk devre belli bir dönem biraz bocaladık, istediğimiz oyunu oynayamadık.  Ama genelde oyunun hakimi bizdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3'te 3 oldu.  İkinci devrenin ilk maçını içeride Kırklareli ile oynayacağız. 4 yapma şansımız var. Yolumuza devam ediyoruz. Taraftarımıza ben ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Oyuncularıma ben şunu söyledim. " İnsanlara, taraftarlara, bütün İnegöl halkına bir ümit aşıladınız bunu devam ettirmemiz lazım" İnşallah o ışığın takipçisi olacağız ve devam ettireceğiz. Tayfun'un 2 asist yapması ve 1 gol atması beni çok memnun etti. Açıkçası Tayfun çok önemli bir oyuncu. Hazır olduğunda, kafa olarak burada olduğunda da fayda sağlayacak bir oyuncu.  Uzun zamandır oynamıyordu ve gerçekten çok memnumun. Takımın temposuna da uyum sağladı. Bunun yanında Emir'in gol atması tabi beni çok sevindirdi. Genç bir oyuncumuz. Çok mutlu oldu. Böyle devam etmek istiyoruz.  Takviye konusunda mali yapıyla alakalı ne yapılabilir? Onu yönetimle oturup konuşmamız lazım. Eksiklerimizi tespit ederiz ona göre hareket edebiliriz” diye konuştu.

BİRLİKTE BAŞARMAMIZ LAZIM

Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, “Öncelikle herkese çok teşekkür ediyoruz. Mali başarı gelmeden sportif başarının gelme şansı yoktur. Aslında mali başarıyla beraber sportif başarıyı yakalamaya başlıyoruz. Bütün devlet erkanına şunu rica ediyoruz. İnegölspor bu kentin takımı. Yanımızda yer alsınlar. Çok fazla bir şeyler istediğimizde yok. Bu kulübü düzlüğe çıkartmak için birlikte başarmamız lazım. Bize destek olan yanımızda duran herkese çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca biz bu maçın galibiyetini Alinur başkanımıza armağan ediyoruz. Sağ olsun her daim maddi manevi yanımızda. Buradan ona da teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim