Mustafakemalpaşa Belediyesi ilçe stadında Doğugücüspor ile karşılaşan Büyük Mustafa Kemalpaşaspor 3-2 galibiyet ile liderlik koltuğunu Doğugücü’nden aldı.

Maça atak başlayan Büyük Mustafa Kemalpaşaspor 7. dakikada penaltıdan Ruhi’nin ve 16.dakikada Onur’un attığı golle iki sıfır öne geçti. 19. dakikada Doğugücüspor’dan Emre Aksoy’un ayağından bulduğu golle skor 2-1 olurken, dakikalar 42’yi gösterirken hakem bir kez daha Mustafa Kemalpaşaspor’a penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu gole çeviren Onur’la Mustafa Kemalpaşaspor ilk yarı 3-1 galip kapadı.

İkinci yarıda 60. dakikada Doğugücüspor’dan Zafer’in ayakla attığı gol ile durum 3-2 oldu. Kalan dakikalarda Doğugücüspor’un çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince, Mustafa Kemalpaşaspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyet ile sezonun ilk yarısının bitmesine 2 hafta kala Büyük Mustafa Kemalpaşaspor 20 puanla liderlik koltuğuna otururken, Doğugücü 19 puanda kaldı. Haftaya Büyük Mustafa Kemalpaşaspor deplasmanda K.Çeşme Kanarya spor ile karşılaşırken Doğugücü kendi sahasında Gürsu Belelediyespor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim