İKİ EKİPTEN 8 KİŞİ KIRMIZI KART GÖRDÜ
Süper Amatör Lig B grubunda cezası nedeniyle İnegöl Gençlergücü’nü Umurbey’de ağırlayan Yeniköy Gençlerbirliği, iki ekipten toplam 8 kişinin kırmızı kart gördüğü maçı son dakikada yediği gollerle 3-1 mağlup bitirdi. Maçta Yeniköy’den 4, İnegöl Gençlergücü’nden de 4 oyuncu kırmızı kart gördü. Gençlergücünden Özgür Gür 3 gol atarak hat-trick yaptı.
Yeniköy Gençlerbirliği, Süper Amatör lig B grubunda 20. hafta maçında Umurbey sahasında İnegöl Gençlergücü ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını Mehmet Ali’nin attığı golle 1-0 önde kapatan Yeniköy Gençlerbirliği, 75. dakikasında konuk ekip Özgür Gür ile eşitliği sağladı. Bu golden sonra gergin geçen maçta, maçın hakemi Yeniköy Gençlerbirliği’nden Vahit, Samet, Mehmet ve Muhammet’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Aynı gerginlik anında İnegöl Gençlergücü’nden de 4 oyundu Özkan, Yusuf, Aykut ve yedek kaleci Mert kırmızı kart görürken, maçta 85. dakikada Özgür Gür ile Gençlergücü bulduğu golle sahadan 2-1′ öne geçti. İnegöl Gençlergücü 90. dakikada Özgür Gür ile bir gol daha bularak, sahadan 3-1 galip ayrıldı.


MAÇI KAZANDIK, OYUNCULARIMIZI KAYBETTİK
Gençlergücüspor Teknik Direktörü Erol Arslan maç sonunda yaptığı açıklamada, “Gençlergücüspor hak etmediği muameleyi görmüştür. Biz ilk yarı Orhangazi Yeniköyspor teknik heyetini ve futbolcularını İnegöl’de çok iyi ağırladık, maç sonrasında kendilerine yemek ikram edip hayırlı yolculuklar diyerek uğurladık. Yaralı futbolcularımız zorda olsa Gemlik Umurbey sahasından çıkmışlardır. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde centilmence olması gereken bir müsabakada, Gençlergücüspor’umuz futbol terörüne maruz kalmıştır. Sporcularımıza, deplasman da yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. Kırmızı kart gören oyuncularımız, kendilerini savunurken kırmızı kart görmüşlerdir. Kalan son iki haftada ihtiyacımız olan oyuncularımız çirkin saldırı nedeniyle forma giyemeyeceklerdir. Maçı kazandık, en iyi oyuncularımızı kaybettik. Maçın gözlemcisi Aşkın Değirmenci hocam her şeyi görmüştür, gereğinin yapılacağını umuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim