bir süre önce kurulan ve kısa süre içerisinde Roman gençlerinin gelişimi adına yaptıkları çalışmalar ile ilçe halkının takdirini toplayan İnegöl Romanlar Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete katılan Kulüp Başkanı Sedat Öpçiner, Yönetim kurulu üyesi N.Kamuran Balkan, Teknik Sorumlu Erol Arslan ve Kulüp malzeme sorumlusu Hüseyin Taşkıran´a, Romanlar Dernek Başkanı Hasan Lekesizyiğit tarafından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Dernek Başkanı Hasan Lekesizyiğit, Roman Derneği bünyesinde kurulan Yıldız Spor takımının önümüzdeki sezondan itibaren 2. Amatör Küme´de mücadele edeceğini ifade ederek, İnegöl Gençlergücü Spor kulübüne ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner ise; “Romanlar Derneğinin çalışmalarını takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Bünyelerinde kurulan Yıldız Spor takımına yapılanma sürecinde malzeme desteğinde bulunmak istedik ve bu amaçla kendilerine 18 çift antrenman malzemesi hediye ettik. Ayrıca, bir süredir Teknik Sorumlumuz Erol Arslan, bilgimiz dahilinde Yıldız Spor takımının oyuncularını çalıştırmakta ve yeni sezona hazırlamaktadır. Bu süreçte Gençlergücü Spor Kulübü olarak farklı konularda dahi kendilerine destek olacağız. Bu birlik ve beraberlik sayesinde ayırışım yapmadan, hepimizin ortak amacı ilçemiz gençlerine spor yaptırarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Kendilerine niyetleri ve hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim