Gençlergücü 2 sezon Balıkesir Sanayi Spor ve 2 sezonda Dursunbey Belediyespor forması giyen 1996 doğumlu tecrübeli orta saha oyuncusu Aykut Koşar’ı, transfer etti.
Konu hakkında açıklama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan, "Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Süper Amatör Kümenin Eylül ayının ilk haftasında başlayacağı ifade edilmiştir. Federasyonumuz tarafından yapılan bu açıklama doğrultusunda Teknik Kadromuz tarafından verilen liste doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarımıza start verdik. Yeni sezonda hedefimiz PLAY OFF oynamaktır. Bu hedefimize bizleri ulaştıracak kadroyu oluşturmaya başladık. Aykut kardeşimizden yeni sezonda beklentimiz büyük hedefimize ulaştıracak kadromuzda tecrübesi ve yeteneği ile bizlere güç katacağına inancımız tamdır. Yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyor, futbolcumuza başarılar diliyoruz" dedi.
Futbolcu Aykut Koşar ise, "Eğitimim sebebi ile 4 yıl İnegöl'ümüzden uzak kaldım ve futbol hayatıma Balıkesir'de devam ettim. Eğitim hayatımı tamamladıktan sonra ilçemize geri döndüm. İnegöl Gençlergücü Spor Kulübünden gelen davet üzerine görüşme yaptık. Yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 2020-2021 sezonu için anlaşma sağladık. Yeni sezon için kulübümüzün belirlediği hedef doğrultunda elimden gelenin en iyisini yaparak katkı sağlayacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim