Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan, Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kemerçeşme Kanaryaspor'u 1-0 yendikleri maçta zorlandıklarını ancak maçı kazanan taraf olduklarını söyledi.

Ungan, maçın ardından yaptığı açıklamada, zor bir mücadeleyi daha geride bıraktıklarını belirterek, "Maç öncesi puan sıralamasında üstümüzde yer alan Kemerçeşme maçının zor geçeceğini biliyorduk, Heyecanlı ve zor bir maç oldu. Diğer maçlara göre bu maç biraz daha fazla pozisyon verdik. 72. dakikada Ahmet Zorbanın ayağından bulduğumuz golle 1-0 galip geldik. Taraftarlarımız bizi deplasmanda da yalnız bırakmadı,  destekleri olağanüstüydü. Lig sonuna kadar bu tip maçları oynayacağız. Beklentileri farklı olan maçları yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

Kafkasspor Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Peker yaptığı açıklamada, “Deplasmanda karşılaştığımız Kemerçeşmespor maçından 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyum. Oyuncularımızı aldıkları 3 puan için tebrik ediyorum. Hafta sonu 1 puan üstümüzde yer alan Şükraniyespor ile karşılaşacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek. Bizim açımızdan zirvedeki rakiplerle maçlarımız çok önemli. Ama en zor olanı kendi rakiplerimizle yapacağımız maçları kazanmamız. Bu hafta sonu 6 puanlık maça çıkacağız. Kazanmak istiyoruz, üst sıradaki rakiplerimizle puan farkı oluşmadan lige devam etmek istiyoruz. Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Şükraniyespor maçına İnegöllü sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim