TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, Genel Kaptanı Semih Peşin ile Başkan Yardımcısı Nahit Eren deplasmanda 2-0 mağlup ettiğimiz Manisa Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 OYUNCULARIMI ÇOK TEBRİK EDİYORUM

Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “Sistemin oturması baya bir zaman alıyor. Yani oyun içerisine baktığımız zaman çok sistemli, bloklar arasında çok boşluk bırakmadan, oyunu daraltarak, hızlı oyuncularımızla bugün arka tarafta yakalayacağımız boşlukları değerlendirmeye çalıştık. Nitekim öylede oldu. Ama onun ötesinde ben oyuncularımı çok tebrik ediyorum. Çok güzel bir mücadele vardı. Yavaş yavaş daha iyi konuma geldik. Devreyi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

İNEGÖLLÜLER BAYRAKLARI HAZIRLASIN

Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz, "Manisa'yı sahasında deplasmanı yaşatan kıymetli İnegölspor taraftarlarına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Buraya 3-4 otobüs gelerek bizleri yalnız bırakmadılar. İnegölspor bu. Biz inandığımız zaman istediğimiz zaman nelere kadir olabileceğimizi aslında bugün sahada gösterdik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük bir mutluluk. Yani namaglup lideri sahasında yenmek gerçekten çok ciddi başarı. Hocalarıma, futbolcularıma, bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. İnegölspor daha iyi yerlere gelecek. Herkese göstereceğiz inşallah. İnegöllüler bayrakları hazırlasın. İnegölspor geliyor” diye konuştu.

HERKES YÜREĞİNİ ORTAYA KOYUYOR

Genel Kaptanı Semih Peşin, “Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Biz birlik olduğumuz zaman her şey oluyor. İnegöl halkı bize güvendiği sürece her zorluğun üzerinden geleceğimizi söylemiştik. Hem mali açıdan hem sportif açıdan başarılara koşacağımızı söylemiştik. Allah nasip ederse, bundan sonra kimse bize ne olduğumuzu ve ne olacağımızı söyleyemeyecek. Bize onlardan mı medet undunuz bunlardan mı medet umdunuz diye sözler söyleyemeyecekler. Biz İnegölspor'uz, biz çok iyi yerlere geleceğiz. Buradan İnegöl halkına söz veriyoruz. Sadece bize inansınlar bize güvensinler. Herkes yüreğini ortaya koyuyor. Biz İnegöl halkından, STK'lardan sadece destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Biz hep beraber başarıya koşacağız inşallah” dedi.

MAÇI ALACAĞIMIZA İNANDIK VE ALDIK

Başkan Yardımcısı Nahit Eren, “Allah'a hamdolsun. Söylemiştim "İnşallah bu maçı alacağız" diye. Öyle heyecanlıyım ki, dünden beri neler düşünüyoruz. Kafamızdan neler çeviriyoruz. Öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz. Maçı alacağımıza inandık ve aldık. Çok mutluyum. Galibiyette emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim