İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında, İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, "Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir kongre oldu. Yoğun katılımlı ve İnegöl’e yakışan bir kongre yaşandı. Ben sizleri kutluyorum. İnegölspor, inşallah bu sene hedeflenen TFF 1.Ligine çıkar. İnegöl bunu hak ediyor. Burada sadece size görev düşmüyor. İnegöl’ün her bireyine önemli görevler düşüyor. Şehir bir bütün olarak bu işi sahiplendiği zaman başarı gelir. Ben sizlere başarılar diliyorum.”

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Bizleri ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz andan itibaren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma içerisine girdik. İnşallah sırasıyla yeni hocamız ve yeni oyuncularımızla anlaşmalarımıza başlayacağız. Altyapımızdan yetişen sporcu kardeşlerimizin yanına yapacağımız nokta transferler ile inşallah hedeflediğimiz başarılı bir sezonu geçirmeyi planlıyoruz. İlçe halkımızın her türlü desteğine ihtiyacımız var. Dediğiniz gibi şehir bütünleşirse başarı gelir. Bizde bu manada yönetim kurulumuzu İnegöl’ün sevilen ve önde gelen isimlerinden oluşturduk. Genç bir kadroya sahibiz. İnşallah gece gündüz demeden çalışarak İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalara getireceğiz. Bizi ağırladığınız için size tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim