İnegölspor, Ergene Velimeşe Spor’dan ön libero Fatih Cerlek  ve Pendikspor’dan orta saha oyuncusu Kadir Salih ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törende konuşan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, “Yönetim kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım ile yaptığımız değerlendirmeler sonucunda eksik gördüğümüz noktalara transfer çalışmalarına başladık. İlk transferimizi bugün Ergene Velimeşe Spor’dan ön libero ve stoper mevkilerinde oynayan Fatih Cerlek 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Eksik gördüğümüz noktalarla ilgili transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Fatih Cerlek ise, “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. İnşallah elimden gelen tüm desteği vererek İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu Ali Şahin ise, “Transfer çalışmalarımızı hocamızdan aldığımız rapor doğrultusunda sürdürüyoruz. Şuanda çok sayıda oyuncu ile görüşme halindeyiz. Transferlerimiz bittikçe kamuoyu ile paylaşacağız. Pendikspor’dan orta saha oyuncusu Kadir Salih ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladık. Anlaşmanın hem kulübümüze hem de Kadir kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kadir Salih ise, “İnegölspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Takımıma fayda sağlamak için elimden gelen çabayı sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren kulüp yetkililerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim