Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor hazırlık maçında karşılaştığı 2. Lig Kırmızı grup temsilcisi Ergene Velimeşespor’u 3-1 yendi.

Lige hazır bir şekilde başlamak isteyen Bordo-Beyazlı temsilcimiz, hazırlık maçlarına devam ediyor. 2. Lig Kırmızı grup temsilcisi Ergene Velimeşespor ile hazırlık maçında karşılaşan İnegölspor sahadan 3-1’lik skorla ayrıldı. İnegölspor’un gollerini Hacı Mustafa Karabulut, Yıldıray Koçal ve Ahmet Hakan attı.

TAKIMDA UYUM ÖNEMLİ

Maç sonrası açıklama yaparak iyi yolda gittiklerini ifade eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Hazırlık maçları ölçü değil ama bu maçlar bizi lige hazırlıyor. Kırklareli maçına kadar bir hazırlık maçı daha yapacağız. Hedefimiz Kırklareli maçına kadar eksiklerimizi gidermek. İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz. Kırklareli maçından puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Takımda uyum önemli. Bu hafta o eksik giderildi gibi. 45 gündür takım çalışıyor çalışmalarımızın meyvesini alırız inşallah” dedi.

HEDEFİMİZ KIRKLARELİ

Hedeflerinin 2 hafta sonraki Kırklarelispor maçı olduğunu ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren ise, “Hazırlık maçlarının sonuç olarak bizim için bir önemi yok. Biz oyunumuzu nasıl geliştiririz ona bakıyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Oynadığımız maçların bir değeri yok. Bizim için önemli olan 2 hafta sonra oynayacağımız lig maçımız Kırklarelispor maçıdır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim