İnegölspor Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı´nın kafile başkanlığında 5 Eylül Cumartesi günü (bugün) İstanbul Sabiha Gökçen Hava Alanından uçakla Adana´ya gidecek olan Bordo Beyazlı ekip, Mavi Sürmeli Hotel´de kampa girerek, maç saatini beklemeye başlayacak.

Transfer döneminde İnegölspor´a katılan 13 yeni ismin tamamından arzu ettikleri verimin alınmasını beklediklerini ifade eden İnegölspor Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı, “Uzun süren hazırlık dönemi içersinde takım olma konusunda yaşanan gelişmenin lig maçlarına yansımasını bekliyoruz. Geçtiğimiz sezona göre takım içersinde önemli bir değişim yaşandı. Ligin havası çok farklı. Puan mücadelesinde başarılı olarak, ligdeki konumumuzu olumlu yönde devam ettirmek için mücadele olarak rakiplerden daha iyi olma zorunluluğumuz var. Teknik Direktör Serhat Güller ve ekibi, oyuncuların performans olarak sahada istenilenleri verebilmeleri için yoğun bir çaba gösterdi. Tarsus İdmanyurdu ile oynayacağımız maça büyük ümitlerle gidiyoruz. Bu maçtan puan ya da puanlar alarak, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu takımın birkaç hafta sonra çok daha iyi düzeye gelmesi ile ortaya hem oyun olarak hem de sonuç olarak çok daha iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi.

Yönetim Kurulunun da bu sezon uygulayacağı prim sistemi de belli oldu. Buna göre içeri de galibiyet primi bin TL, beraberliğe yok ve mağlubiyete bin TL ceza uygulanırken, deplasman galibiyetine bin 500 TL, beraberliğe 750 TL verileceği belirtildi.

 

Editör: TE Bilişim