İnegöl de Beşiktaş, 2. Lig ve amatör takımların kalecileri, liglere parkta hazırlanarak kondisyon tutuyorlar. Site bahçesinde bulunan parktaki oyun konsollarını engel olarak kullanıyorlar. Kaleci antrenörü Celalettin Barut nezaretinde hem eğlenip hem de spor yaparak kondisyon kazanan genç kaleciler, liglerin açılmasını dört gözle bekliyorlar.

Beşiktaş U17 kalecisi Gökalp Karakayalı, Bal-Ligi Kapadokya Göremespor kalecisi Hüseyin Durgut ve İnegölspor U10 kalecisi Onur Barut, haftanın belirli günlerinde Kaleci antrenörü Celalettin Barut nezaretinde ikamet ettikleri sitenin bahçesindeki park alanı ve yürüme yollarında antrenman yaparak, Koranavirüs tedbirleri kapsamında açılması beklenen liglere hazırlanıyorlar.

SAHALARIN KAPALI OLMASI NEDENİYLE…

Antrenmanın ardından açıklama yapan Kaleci antrenörü Celalettin Barut, “Sitemiz de yapmış olduğumuz çalışmalar var. 18 yaş altı çocuklarımızın Çarşamba ve Cuma günleri, 18 yaş üzeri sporcularımızın ise diğer günlerde, çocuklarımızın kilo almalarını önlemek, form durumlarını iyi seviyede tutmak amacıyla sitemizin içindeki alanlardan yararlanıyoruz. Yeşil alanları, parkımızı ve sitemizin yürüyüş alanını değerlendirerek antrenman programları yapıyoruz. Çocuklarımızla beraber düzenli olarak antrenmanlar yapıyoruz. Sahaların kapalı olması nedeniyle bizi böyle bir çalışma yapmaya sevk etti. Antrenman yaparken de eğlenerek bu süreci geçirmeye, sağlıklı bir şekilde atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

BU SAYEDE KONDİSYONUMUZU KAYBETMİYORUZ

Bal-Ligi Kapadokya Göremespor kalecisi Hüseyin Durgut ise, “Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Sitemizde antrenman yapıyoruz. Pandemi sürecinde futbol sahaları kapalı olduğu için bizde sitemizdeki alanları değerlendirdik. Bu sayede kondisyonumuzu kaybetmiyoruz. Teknik açıdan, kondisyon açısından iyiyiz” dedi.

YEŞİL SAHALARDAN DAHA EĞLENCELİ OLUYOR

Beşiktaş U17 kalecisi Gökalp Karakayalı de, “Koronavirüs nedeniyle evlerimize kapandık. Kulübümüzde antrenman yapamıyoruz. İzin günlerinde sitemizin bahçesinde hocamızla çalışıyoruz. Her şey daha iyi olacak inşallah. Park alanında çalışma yapmak yeşil sahalardan daha eğlenceli oluyor. Eğleniyoruz” dedi.

İnegölspor U10 kalecisi Onur Barut ise, “Koronavirüs nedeniyle evlerimizde olduğumuz için antrenman yapamıyorduk. Hocamız sayesinde sitemizin içindeki parkta antrenmanlarımızı yapıyoruz. Parkta daha eğlenceli oluyor. Hem oyun oynuyorum, hem antrenman yapıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim