Transfer komitesinin yaptığı görüşmeler neticesinde Murat Endes ve ekibi, Kurtuluşspor Başkanı Yusuf Sak ile bir araya gelerek, resmi sözleşmesini tesislerde imzaladı.

GÜÇLÜ BİR TAKIM KURMAK TEK HEDEFİMİZ

İmza töreninde bir açıklama yapan Kurtuluşspor Başkanı Yusuf Sak, “Kurtuluşspor takımı her zaman hedefinin üstüne koyan bir takım olarak sahaya çıkacak. Bu sezon üst sıraları zorlayarak, genç ve güçlü bir takım oluşturmaya çalıştık. Bunun için de Murat Endes hocamızı takımımızın başına getirdik. Güçlü bir takım kurmak tek hedefimiz. Transferde apar-topar ya da acele etmedik. Kaliteli bir takım kurmaya çalıştık. Bunun için de ince eleyip, sık dokuyoruz. Bize uymayan, takımın ahengi ve düzenini bozabilecek oyuncularla bizim işimiz olamaz. İlçe halkımızın ve taraftarlarımızın desteği ile yeni sezona, yeni umutlarla, ancak daha üst liglere çıkma hedefiyle gireceğiz. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle, yeniden aramıza dönen Murat Endes hocamıza başarılar dileriz” dedi.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes ise, Sarı-Kırmızılı ekiple anlaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Tekrar Kurtuluşspor’la anlaştım. Her iki taraf için hayırlı olsun. Başkanımızın dediği gibi transfer de bize uyum gösterecek, çalışmayı seven, karakterli ve kişilikli oyuncu grubu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Amatör kümeye renk katan, mücadeleci, göze hoş gelen, kollektif bir takım oluşturma amacındayız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim