İNEGÖLSPOR BİR ADIM ÖNDE

Spor Toto 2. Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında renktaşı Hatayspor’u, 36. dakikada Yasin Görkem’in golü ile 1-0 yenen İnegölspor, rövanş öncesi avantaj elde etti. Galibiyeti çiftetelli oynayarak kutlayan Bordo-Beyazlılar, 11 Mayıs’ta Antakya Atatürk Stadyumundaki rövanşa bu skor üstünlüğünün avantajı ile çıkacak

Spor Toto 2. Lig Play-Off çeyrek final ilk maçında dün Hatayspor’u sahasında konuk eden temsilcimiz İnegölspor, renktaşını 1-0 yenerek bir üst tur için bir adım öne geçti. Bordo-Beyazlılara avantaj sağlayan gol 35. dakikada Yasin Görkem’den gelirken, 64. dakikada Semih Durmuş, ikinci sarı ve kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Bordo-Beyazlılar galibiyeti saha içerisinde çiftetelli oynayarak kutladı.

34 haftalık zorlu lig maratonunu dördüncü sırada tamamlayarak, Spor Toto 2. Ligde gruplarını şampiyon olarak tamamlayan Göztepe ve Yeni Malatyaspor’un ardından bir takıma PTT 1. Lig kapısını açacak olan Play-Off oynama hakkını elde eden temsilcimiz İnegölspor, çeyrek final ilk maçında dün renktaşı Hatayspor’u ağırladı. Her iki takım taraftarının da büyük ilgi gösterdiği müsabaka sonunda gülen 1-0’lık skorla temsilcimiz İnegölspor oldu. Bordo-Beyazlı temsilcimiz, konuk ekibi sert ve zorlu geçen müsabakanın 36. dakikasında Yasin Görkem’in ceza sahası dışarısından attığı şık golle 1-0 yenerek deplasman öncesi avantaj elde etti.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 4: İnegölspor`un kullandığı serbest atışta, Kemal yakın mesafeden kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

Dk. 8: Hatayspor atağında, savunmanın hatasında yararlanan Selçuk, kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Ali meşin yuvarlağı taca atarak gole izin vermedi.

Dk. 11: Savunmanın arkasına atılan topla buluşan Murat’ın, aşırtma vuruşunda kaleci Ali topu kontrol etti.

Dk. 14: İnegölspor atağında, Yasin Görkem altı pas üzerinde topla buluştu, dönerek vuruşunda top kaleci Ozan`da kaldı.

Dk. 36: Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Yasin Görkem, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dk. 60: Kemal’in pasında topla buluşan Yasin’in, ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Ozan topu güçlükle kornere attı.

Dk. 64: Hatayspor atağında toplu birlikte ilerleyen Murat, Semih tarafından düşürüldü. 62. dakikada sarı kartı bulunan Semih, ikinci sarı ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Dk. 90: Hatayspor atağında Ömer’in uzak mesafeden sert şutunda kaleci Ali topu kontrol ederek, Ömer’e geçit vermedi.

ÇİFTETELLİ İLE KUTLANDI

Çeyrek final ilk maçından 1-0’lık galibiyetle rövanş öncesi avantajlı çıkan İnegölsporlular, galibiyeti çiftetelli oynayarak kutladı. İkinci tura çıkacak takımı 11 Mayıs Pazartesi günü Antakya Atatürk Stadyumunun ev sahipliğindeki rövanş maçı belirleyecek.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim