İnegöl’ün 4 ekiple temsil edileceği Bursa Bölgesi Süper Amatör Ligde 2014/15 futbol sezonu defteri Pazar günü oynanacak olan müsabakalar ile açılacak. Sezon, B Grubundaki temsilcilerimiz Kurtuluşspor ile Yenicespor arasındaki İnegöl derbisi ile başlayacak.

A Grubunda 12, B Grubunda ise 11 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Ligde sezon yarın oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak. A Grubundaki tek temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, sezonun ilk maçında Pazar günü saat 14.00’de Bursa Merinos ile Merinos Sahasında karşı karşıya gelecek. B Grubunda ise sezon İnegöl derbisi ile başlayacak. Gruptaki temsilcilerimizden Kurtuluşspor ile Yenicespor Pazar günü saat 16.00’da Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinde karşı karşıya gelecek. B Grubundaki diğer temsilcimiz Kafkasspor ise aynı gün saat 16.00’da Arabayatağı’nı Yenice Sahasında konuk edecek.

HAYIRLI OLSUN

Öte yandan, sezonun ilk maçında Pazar günü Yenice Sahasında Arabayatağı ile karşılaşacak olan Kafkasspor’da hedef lige 3 puan ile başlamak. Kafkasspor Başkanı Metin Ungan yaptığı açıklamada, “2014-2015 sezonu başta İnegöl takımları olmak üzere Bursa amatör ekipleri için hayırlı olsun. Umarım kazasız belasız bir lig geçer. Ligin ilk haftasında cezamız nedeniyle Yenice’de oynayacağız. Rakibimiz ligin iddialı ekiplerinden Arabayatağı. Bu zorlu karşılaşmayı kazanarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

Başkan Ungan, “Takımımızda sakat ya da cezalı oyuncu yok. İyi bir ekip kurduk. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın bu zorlu karşılaşmada bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çok zor bir gruba düştük. Grubumuzda en az 7 ekip zirve mücadelesi verecek. Hedefimizi sezon başında Bölgesel Amatör Lig olarak belirlemiştik. Bu hedef doğrultusunda öncelikle iç saha maçlarımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Her maçın ayrı bir havası ve önemi var. Ayrıca her puan hatta her gol bile çok önemli. Bunun bilincindeyiz. Takımımız yeni sezona bu bilinçle hazırlandı. Umarım taraftarlarımıza güzel futbol ve galibiyetler hediye ederiz” dedi. Ungan, “Özellikle camiamızın önde gelen iş adamlarımızın kulübümüzü bu sene bu kadar sahiplenmesi bizleri mutlu etti. Bu durum bizi başarıya mecbur etti. Bir de kulübümüzün dış cephe giydirmesinde sponsor olan Saloni firma sahibi Haluk Özbek’e ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim