Süper Amatör:
İnegöl amatör futbol uzun yıllar sanırım bu kadar bereketli, başarılı bir hafta yaşamamıştır. Süper Amatör Kümedeki 5 takımdan dördü galip gelirken, 1. Amatör kümede bu hafta iki şampiyonluk birden geldi. Hatta toplam 10 takımdan sadece 1 mağlubiyet almış olduk.

A Grubu: Kurtuluşspor bu hafta evinde Burgazspor ile karşılaştı. Ev sahibi takım ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-0 kazanıp yoluna devam etti. Yenicespor, deplasmanda 19 Mayıs Gençlik´e konuk oldu ve 2-0 galibiyetle play-off için bir engeli daha aşmış oldu. Doğanspor deplasmanda Mimar Sinan Gençlik´i 1-0 geriden gelip 4-2 yendi. Böylece bu gruptaki üç takımız 4. kez haftayı galibiyetle kapamış oldu.

Cumartesi günü Kurtuluşspor-Doğanspor derbi maçı var. Ömer Bakay, oyunculuk dönemindeki Antrenörü Murat Endes´i yenip, 5 haftadır galip gelen Kurtuluşspor´a sürpriz yapmak isteyecektir. Yenicespor sahasında iddiası azalan Burgazspor ile oynayacak.

B Grubu: Kafkas Gençlik, Bursa´da Değirmenönüspor´la karşılaşıp maçı 2-0 kazandı. 3 haftadır kazanamayan K.Güvenspor deplasmanda Erdemlispor´a 3-1 yenilerek sıkıntılı bölgede kalmaya devam etti.
Bu hafta Kafkas Gençlik, İnegöl´de Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak. Diğer temsilcimiz K.Güvenspor kendi sahasında Fethiye İdmanyurdu maçına çıkacak. Her iki temsilcimiz için önemli maçlar. Zira Kafkas Kartalı play-off´a yaklaşması için bu maçı kazanması gerekir. K.Güvenspor ise rakibini yenip biraz rahat nefes almalı, rakibini de tehlikeli bölgeye çekmeli.

1. Küme: 16 Ekim´de başlayan zorlu maraton hafta içi Çarşamba oynanan maçlarla  bitmiş oldu. Süper Amatör Kümeye çıkan 6 takımdan ikisi ilçemizden oldu.

1. Grup: Gençlergücü bu hafta evinde Panayırspor ile İnegöl´de oynadı. 2-0 geriden gelip maçı 3-2 kazandı ve şampiyon oldu. Epey kalabalık seyircinin izlediği maç sonunda büyük bir coşku vardı. Gençlergücü tarihinde üçüncü kez 1. Kümede şampiyon olmuş oldu. İlk şampiyonluğunu 2004 yılında elde eden Gençlergücü son 12 yılda 3. kez Süper Amatöre çıkmış oluyor. Akhisar Demirspor evinde oynadığı son maçta K.Nilüferspor´u 4-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Şampiyon hafta içi Ovaakçaspor ile formalite maçına çıktı ve 8-5 galip gelerek sezonu bitirmiş oldu. Akhisar Demirspor deplasmanda Hacıvatspor´a 4-2 kayberek ligi 5. sırada bitirdi.

3. Grup: İsaörenspor önce Pazar günü Soğukkuyuspor´u 6-2 yenip liderliğe yükseldi. Çarşamba günü ise yakın takipçisi Altınsabanspor ile oynayan lider, maçı 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3 yıllık kulüp önce 2. kümede, ardından da 1. kümede şampiyon olup adını Süper Amatör Kümeye yazdırdı.

6. Grup: Pazar günü Alanyurt Gençlik deplasmanda Orhangazispor ile 1-1 berabere kalarak puanını 13´e çıkardı. Bu gruptaki hafta içi temsilcilerimiz Doğugücü Gençlik ve Alanyurt Gençlik´in maçları oynanmadı.

2. Küme:
Bu hafta 2. Küme maçları da başlıyor. Temsilcilerimiz 3. Grupta bulunuyor. İlçemizden, Hocaköyspor, Ilgarspor, Osmaniyespor, Cerrahspor´un yer aldığı grupta 3 Yenişehir takımı, 2´de İznik takımı var. İlk hafta derbi ile başlıyor. Ilgarspor ile Osmaniyespor sezonun ilk maçında 3 puan için mücadele edecekler. Hocaköyspor, İnegöl´de Yenişehir Çeltikçispor´u konuk ederken, Cerrahspor ilk haftayı bay geçecek.