İnegöl Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz günlerde yaptığı kongresinde gerçekleştirdi. Tek adayın olduğu seçimlerde başkanlığa Metin İbiş getirildi. Yeni başkan dernek üyeleriyle kahvaltı bir araya gelerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öte yandan İnegöl Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve İnegöl İHH işbirliğinde 400' yakın yetim çocuk giydirilecek.

İnegöl Bitlis Kültür ve Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde başkanlığa Metin İbiş getirildi. Yeni başkan üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Başkan Metin İbiş birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak şunlar söyledi;

“Geçtiğimiz günlerde kongremizi gerçekleştirdik tek aday ben vardım. Bu görevi bana verdiler. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl'de yaklaşık 8 bin 500 Bitlisli kardeşimiz yaşıyor. Şuanda derneğimizin üye sayısı 600. inşallah biz üye sayımızı binlerin üzerine çıkaracağız. Derneğimizin bünyesinde güzel işler yapacağız, hayır işleri, şenlikler düzenleyeceğiz. İHH ile yaptığımız işbirliğiyle Bitlis'te bulunan 400'e yakın çocuğu önümüzdeki günlerde inşallah hayırsever işadamlarımızın ve İnegöllülerimizin destekleriyle bir takım yardımda bulunacağız. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada güzel ilçemiz İnegöl'de birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim