Yurt dışında olması nedeniyle MODEF açılışına katılamayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş fuarı ziyaret ederek katılımcı firmalara başarılar diledi. Fuar ziyareti sonunda konuşan Başkan Aktaş, İnegöl’ün çok daha önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş MODEF fuarını ziyaret etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ticaret Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Aktaş dünyanın bir kriz içerisinde olduğunu, krizlerin arkasından fırsatların çıkacağını söyledi.

İNEGÖL MOBİLYASI HER GEÇEN GÜN İVMESİNİ YÜKSELTEREK BÜYÜYOR

Aktaş açıklamasında şunları kaydetti:

“Pazartesi ve Salı günü Kuveyt’te olduğum için MODEF’in açılışına katılamamıştım. Yine büyük bir coşku ve heyecanla mobilya fuarı başladı. Bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. İnegöl mobilyası her geçen gün ivmesini yükselterek büyüyor.”

KRİZLERİN ARKASINDAN FIRSATLAR DA ÇIKACAKTIR

“Ülke olarak, dünya olarak zor günler geçiriyoruz. Pandeminin, Ukrayna-Rusya savaşının muhakkak yansımaları var ama hayat devam ediyor. Kimsenin krizinden fırsat ummuyoruz ama bu krizlerin arkasından fırsatlar da çıkacaktır. İnegöllü mobilyacılarımız katılacakları fuarlarla, yapacakları B2B görüşmeleriyle, yurt dışı ziyaretlerinde bu çıtayı yine yukarı çıkaracaklardır. Ben İnegöl’ün çok daha önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim