İnegöl'de inşaat sektörü temsilcileri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası başladı. Turnuvada, inşaat sektöründe faaliyet gösteren birçok meslek grubundan oluşan takımlar top koşturacak.

Toplamda 8 takımın katılacağı turnuva dün akşam Gençlergücü tesislerinde başladı. Başlama vuruşunu ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda inşaat mühendisi olan Oğuzhan Uslu yaptı. İlk maçı belediyenin çıkarmış olduğu takım ile Türev Yapı firması gerçekleştirdi.

İŞ İCABI DEĞİL TURNUVA İCABI BİR ARAYA GELDİK

Turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uslu, "Bu akşam bir turnuvaya start vermiş olacağız. Bu turnuva yıllardır geleneksel hale gelmiş bir turnuva. Pandemi vesilesiyle ara vermiştik. Turnuvada inşaat sektörünün her meslek grubundan seçilen kişilerden oluşan takımlar top koşturacak. Mimarından, mühendisine, belediyesinden, emlak müşavirine varana kadar herkes burada. Günlük hayatta iş icabı bir araya geldiğimiz vatandaşlar ile bugün turnuva icabı bir araya geldik. Ben bu birliğimizin devam edeceği ve artacağı bir turnuva olmasını istiyorum. Tüm takımlara başarılar diyorum. Tabi ki ben belediyenin şampiyon olmasını istiyorum ama iyi olan kazanacak. Tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum" dedi.

ÖNEMLİ OLAN DOSTLUĞUMUZUN PEKİŞMESİ

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı ise, "Bugün inşaat sektörüne hizmet eden kurumlar ve personellerin oluşturduğu güzel bir ortamda bir araya geldik. Bu bizi çok mutlu etti. Bizler de İnegöl emlakçılarını temsil eden bir takım oluşturmuştuk. Önemli olan sektör içindeki dostluğumuzun pekişmesi. İnşallah turnuvamı kazasız belasız biter. Güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum. Rabbim inşallah yenilerini yaptırmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim