Hacı Yusuf Şahin Camisinin bahçesine çöp atılması için konulan çöp kovaları kimliği belirsiz kişi tarafından çalınıyor. Her gelişinde bir çöp kovası çalan şahıs, bunu 3 aydır yapıyor. Hırsızlıklar ise caminin güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgilere göre; Sabah saatlerinde camiye gelen görevliler, bahçedeki plastik çöp kovasının çalındığını fark etti. Bunun üzerine güvenlik kameralarını inceleyen görevliler, çöp kovasının bir şahıs tarafından çalındığını tespit etti.

Bunun üzerine durum polise bildirildi. İhbar üzerine camiye gelen olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi çalışması yaptı. Caminin güvenlik kameralarına yakalanan şüphelinin sabah saatlerinde bisikletle geldiği görülüyor. Bisikletle caminin bahçesinden geçen şahıs daha sonra yaya olarak gelerek etrafı kontrol ettikten sonra çöp kovalarına yöneliyor.

Gözüne kestirdiği plastik çöp kovasını alan şüpheli içindeki atıkları boşalttıktan sonra çöp kovasını alarak uzaklaşıyor. Cami görevlileri aynı şahsın 3 aydır cami bahçesindeki plastik çöp kovalarını çaldığını aktardı. Polis her gelişinde çöp kovası çalarak cami görevlilerini canından bezdiren şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilişim