İnegöllü işadamı Ali Portakal’ın torunu Mimar Murat Portakal ile Yusuf Korelin torunu İnş.Tek. Furkan Korel tarafından hizmete sunulan PK Mimarlık Ofisi yoğun bir katılım ile hizmete açıldı.

Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Saloni Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özbek, Yol Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Portakal ve çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde kurdele kesimiyle yapılan açılış sonrasında firma sahipleri Mimar Murat Portakal ve İnş.Tek. Furkan Korel tebrikleri kabul etti.

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini İstanbul’da tamamlayan Mimar Murat Portakal, “Bursa mimarisine farklı bir bakış açısı katacağımıza inanıyorum” dedi.

Şirket prensiplerinden bahseden Portakal, ilk olarak dürüstlüğe, kaliteli işe ve estetiği önem verdikten sonra paranın alt kademelerde olduğuna dikkat çekti.

“Milletimizi yurt içi ve yurt dışında büyük projelere imza atarak temsil etmek istiyoruz” diyen Portakal, son olarak Türkiye’ye büyük ve güzel eserler bırakmak istediklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim