‘Tarih Yazan Çocuklar’ projesinde görev alan öğretmenler ve öğrenciler Mobiliyum’da düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında hayata geçirdiği eğitim odaklı projelerle fark yaratmaya devam eden Mobiliyum, geçtiğimiz akşam İnegöl’ün önde gelen isimlerinin de yer aldığı iftar organizasyonunda okul temsilcileri, veliler ve öğrencilerle bir araya geldi.

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru’nun yanı sıra İMOS, İGİAD, MÜSİAD ve Mobiliyum Yönetim Kurulu Üyeleri gecede hazır bulunurken; Mobiliyum Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han açılış konuşmasında değerlendirmelerde bulundu.

Mobiliyum olarak her yıl birkaç eğitim projesini başarıyla hayata geçirmeye özen gösterdiklerini vurgulayan Han, Tarih Yazan Çocuklar projesi gibi nitelikli projeler sayesinde, yetişen yeni nesillerin önce kendi kültürlerini ve tarihi değerlerini tanımalarına aracılık etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Projelerin başarıyla yürütülmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür eden Han, eğitim alanındaki çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim