İnegölspor zorlu fikstür sürecinin sonu kimine göre Afyon deplasmanı ile biterken, bana göre asıl maçlar bay haftası sonrası oynanacak Niğde ve Velimeşe maçıyla da daha da artacak.

Sonuçta her maç aynı puan. Maçların zorluk derecesi farklı olabilir ama bana göre bundan sonra tüm maçlardan puan yada puanlar çıkartılmalı. Afyon takımı devre arası takviyelerle lig için iddiasını zaten ortaya koymuştu. Fakat maç başladıktan sonra İnegölspor’un oyuna istekli başlaması rakibe önde basması, geçiş ve pas trafiğini engellemesi, bize bu süre için puan anlamında umut verdi. Hatta enteresandır, rakibin savunma arkasına atılan toplarla da 20 dakika içinde 3 net pozisyondan sonuç alamadık.

Bütün bunların ardından ise, sazı ve sözü ev sahibi Afyon’a bıraktık. Kişisel hatalar bu maçta da gelenek hale geldi. Rakibin yapamadığını biz yaptık ve ev sahibi takımın ekmeğine yağ sürdük. Maçın 20 dakikalık bölümünün dışında ev sahibi takımın üstünlüğü ve iyi oyunuyla maçı bitirmiş olduk.

Orta sahada Metin’in uzun süre sakat görüntüsünün ve durgun oyununa rağmen 87. dakikaya kadar oyunda tutulup sonradan Cafer’in oyuna katılmasını anlamadım. Madem bu oyuncu transfer edildi. Maçın sonuna kadar neden oyunda kaldı ya da Cafer hazır değilse oyuna almanın ne anlamı var. Teknik heyetin oyuncu değiştirme ve hamle oyuncu noktasında fazla alternatifi yok ama maçın kopup gitmesinin ardından 2 oyuncu değişikliği nedir? Çözemedik gitti. Oyuncu ya skoru korumak ya gol atmak ya da sakatlık anında değişir. Bazen de futbolcunun alkışlamak istersin, yaparsın. Biz maçı rakibe veriyoruz. Ardından maç biterken hamle yapıyoruz, çok garip.

Şimdi bay haftası ve ardından dediğimiz gibi zor maçlar başlıyor. Arkadaşlar farkında değilsiniz ama çanlar artık bizim içinde çalıyor. Hatırlatalım, yoksa sonra öyle bir girdaba düşeriz ki, Allah muhafaza kimse kurtaramaz...