İnegolspor'un yarıda ki galibiyet hasreti maalesef bu maçta da devam etti. Ligin kaliteli takımlarından biri olan Çorum  karşısında maçın 10 dakikasında adeta yokları oynadı. İlk 10 dakikada net 4 pozisyonda sonuç alamayan rakip takım, stoperin kafasından bulunca fark gelecek diye korkmaya başladık. Ardından orta alanda dengeli bir 45 dakika  izledik

2. yarıda ise İnegölspor tüm riskleri aldı. Daha çok hücum düşündü. Hatta bu sürede Çorum takımı adeta kendi yer alanında sinmiş bir görüntü verdi. Fakat futbolun olmazsa olmazı olanı olan golü bulamayınca iş yine bizim tersimize sarmaya başladı.

Kadro olarak rakip bizden iyi olsada İnegölspor bu deplasmandan puan çıkartabilirdi. Olmadı, çünkü sezon başından beri yaşadığımız ilerdeki son vuruş hastalığı devam etti. Bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk almaları gerekirken, alınmadı. Final ve pas tercih noktalarında ciddi sorunlarız var. Oyuncu değişikleri doğru ama zamanlamaları yanlış. Maç kopmuş, bitmiş oyuncu hamlesi yapmak bana göre yanlış. Erken gol yeme, yedikten sonra bocalama, iş geçtikten sonra yapılan çırpınmayın bir faydası yok.

Düştüğümüz duruma bakın. Alttaki 4 takımın maçlarını takip edip medet umar hale gelmişmişiz.

2.yaridaki çift karakter oyun anlayışımız devam etti. Bundan dönmeliyiz bir an önce. Kimse farklı havalara girmesin. Bizim için tehlike hala devam ediyor. Artık akıllar bir an önce başa dönmeli ve alacağımız puanlarla bizim bu sıralamalarda vakit geçirecek takım olmadığımızı göstermeliyiz.

Sırada 2 maç var. Kocaeli ve Afyon deplasmanları. Bize gerekli olanlar belli ve bunun içinde sahada belli bir zaman gezinen, sonra uyanmış moduna girme fantezilerini bırakmamız gerek. Aksi halde 4 hafta ligde nerde olacağımızı tahmin etmek pekte güç değil herhalde…