Sınavla Öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav 20 Haziran 2020 Cumartesi günü tüm sınav merkezlerinde saat ile saat 09.30 ve 11.30’da başlayacak. 
İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru gerçekleştirilecek olan sınav ile ilgili alınan tedbirler hakkında basına açıklama yaptı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, “20 Haziran 2020 Cumartesi günü Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav’da ilçemizde 61 okul, 387 salonda toplam 5 bin 788 öğrencimiz ter dökecektir. Sınavın uygulanacağı 61 okulumuzda hijyen ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle yaptık. Ayrıca okul girişlerine temassız otomatik dezenfektan makinaları yerleştirdik. Her oturum için öğrenci ve öğretmenlerimize dağıtılacak maskeleri temin ederek okullarımıza dağıttık. Sınav salonları sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz kendi okullarında sınava girecekler. Sınava girerken öğrencilerimizin yanlarında kimliklerinin bulunması zorunludur. Kimliği olmayan öğrencilerimiz sınava alınmayacaklardır. İlçe Milli Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı yavrularımız için tüm tedbirleri eksiksiz olarak aldık. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim