AKHİSAR KAZANDI
Akhisar mahallesinde evlerin olduğu alana yapılmak istenen baz istasyonu, mahalle sakinlerinin tepkisi sonucu iptal edildi. Mahalle Muhtarı Oktay Garip ve Mahalle sakinlerince toplanan imzalar İnegöl Belediyesine iletildi. Belediye, gerekli çalışmayı iptal etti. Kazanan Akhisar mahallesi sakinleri oldu. 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan mahalle muhtarı Oktay Garip, "Geçtiğimiz günlerde Mahallemizde yapılması planlanan Baz istasyonuna Konut alanının içerisinde evlere çok yakın olmasından dolayı Mahalleli ile birlikte bu yapıya karşı çıkmıştık ve sesimizi duyurduk gereken imzalarla gerekli başvurularımızı yaptık. 
Sonuç olarak İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban ile istisarelerimizi yaptım ve talimatları doğrultusunda Başkan Yardımcımız Oğuzhan Uslu  ve Rıdvan Kocaağa Başkanlarımız bu konuda gerekli  çalışmayı yaparak Yetkili firma ile görüşme sağlayıp  bu yapının burada yapılmasına Mahallelinin olduğu kadar kendilerinin de karşı olduğunu belirterek bu yapının konut alanı dışında yapılması konusunda mutabakat sağlandı ve şuan ki yer iptal oldu. Bu konuda emeği geçen Mahalle Halkımız başta olmak üzere Belediye Başkanımıza ve Başkan Yardımcılarımıza ve sesimizi duyurmak konusunda bizlere yardımcı olan Yıldırım Hbr, Genç gazete, İnegöl İnegöl Online İnegöl Yerel Haber İnegöl Haber ve diğer tüm emekçilerimize teşekkür ederim." dedi. 

Editör: TE Bilişim