Belediye Başkanı Al


Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her hafta düzenli olarak sürdürdüğü kurum ziyaretleri devam ediyor. Başkan Aktaş’ın son durağı ilçedeki Noterler ile Orman İşletme Müdürlüğü oldu.

İnegöl’de  faaliyet gösteren 1., 2., 3. ve 4. Noterler ile Orman İşletme Müdürüne ayrı ayrı ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, her hafta düzenli olarak ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirerek,  fikir alış verişinde bulunduğunu ifade etti.

Dün sırasıyla, İnegöl 4. Noteri Cumali Yürekli, 3. Noter Vekili Hatice Gülenç 1. Noter Muharrem Dişli ve 2. Noter Mustafa Uzun’u makamlarında ziyaret eden Başkan Aktaş,  “Her hafta bir kamu kuruluşumuzu ziyaret ediyoruz. Bu hafta da İnegöl’ümüzde 4 ayrı Noterimizi ve Orman İşletme Müdürümüzü ziyaret ettik. Noterler, şehrin olmazsa olmazları. İnegöl ticareti, nüfusu, ekonomik aktiviteleri çok yoğun olan bir şehirdir. Noterler bu konuda çok önem arz etmektedir. Bu manada da ben biliyorum ki, noterlerimiz canla başla hizmet vermek adına önemli bir gayret içerisindeler” dedi.

Ziyaretten memnunluğunu dile getiren İnegöl 4. Noteri Cumali Yürekli, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum. İnegöl gibi gerçekten Türkiye’nin sürekli ve hızlı bir şekilde gelişen büyük bir ilçesinde çok değerli hizmetler sunan Başkanımızın, bizleri ziyaret etmesi beni çok mütehassıs etti. Kendilerine içten teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum. Noterler olarak memnun olduk. Belediye Başkanımıza alışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Aktaş, Noterlerden sonra İnegöl Orman İşletme Müdürü Hakkı Gedik’i de makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren  Orman İşletme Müdürü Hakkı Gedik, “Belediye ile Orman teşkilatı her ne kadar biri dağda biri şehir merkezinde çalışıyor gibi gözükse de, işlevsellik açısından birbirine benzer kuruluşlardır. Bu vesile ile Sayın Başkanımızın nezaket gösterip, bizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırmıştır. Şahsında tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Aktaş ise, “İnegöl köftesiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla, ayçekirdeği ile meşhur olduğu gibi önemli orman alanları ile de meşhurdur. Son yıllarda burada önemli çalışmalar yapıldı. Artık Orman İşletme Teşkilatı gerçekten çok daha aktif çok daha yoğun bir şekilde çalışıyor. Bizde bu manada ilçe Müdürümüze bir selam vermek, işleriyle alakalı kolaylıklar dilemek ve genel anlamda istişareler yapmak için buraya geldik. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de bu teşkilatta görev yapan arkadaşları sevgi ve saygıyla selamlıyor, kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Aktaş, gerçekleştirdiği  ziyaretler esnasında Noterlere ve Orman İşletme Müdürü Hakkı Gedik’e birer  çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim