Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, yeni kaymakamlık binasının yapılacağı yer ile alakalı istişare toplantısı yapılması gerektiğini ifade ederek Belediye Başkanı Alper Taban’a çağrıda bulundu.

YANLIŞ YER TERCİHLERİ DUYUYORUZ

Belediye Başkanı Alper Taban tarafından yaklaşık 4 ay önce yapılan siyasi parti ilçe başkanları toplantısını tebrik ettiklerini hatırlatan Baykan, “Sayın Taban’a bu güzel girişimi için teşekkür etmiştik fakat toplantıların devamı gelmedi. Devamında yapılacak toplantılar neden yapılmıyor? Hükümet konağının yapılacağı yerle ilgili yanlış tercihler duyuyoruz. Bununla alakalı diğer partilerin de görüşlerine başvurulmalıdır” diyerek Başkan Taban’a çağrıda bulundu.

DİĞER SİYASİ PARTİLERİN GÖRÜŞLERİNE BAŞVURULMALI

Geçmişte yapılan doğru hizmetlerin yanlış yerlere yapıldığını vurgulayan Baykan, “Terminal, MERPA, Hastane, Avarlar Kavşağı gibi yanlış örnekleri hükümet konağında da görmek istemiyoruz. Son günlerde kulağımıza gelen kaymakamlık binasının yapılacağı yerle alakalı kulislerde yine yanlışa gidileceğini görüyoruz. Yol yakınken bu yanlıştan dönülmeli ve diğer siyasi partilerin de alternatif görüşleri alınarak daha uygun bir alan tespit edilmelidir. Zararın neresinden dönerseniz kârdır ve bir istişare toplantısı yapılması gerektiğini  talep ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim