Kemalpaşa mahallesi

Kemalpaşa mahallesi Mutlu sokakta bulunan 4 katlı binanın üçüncü katındaki daireden, içerisinde ziynet eşyası ile Netbook'un da bulunduğu 10 bin lira değerinde eşyaları çalarak kaçan ve  emniyet ekipleri tarafından kısa sürede kıskıvrak yakalanan çorap eldivenli hırsız, tutuklandı.

Önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, 20 yaşındaki E.Ö., söz konusu yerdeki evin kapı kilit göbeğini kırarak, eve girmiş, evde bulunan ziynet eşyalarını götürmüştü. Eve geldiklerinde kapı kilidinin kırık ve kapının açık olduğunu gören ev sahibi durumu hemen emniyete bildirmiş, evden çaldığı eşyalarla kaçan 20 yaşındaki genç hırsız, emniyet ekiplerinin çevrede başlattığı çalışma sonucunda kısa sürede yakalanmıştı.

10 BİN LİRALIK EŞYA ÇALDI

Yakalanan genç hırsızın üzerinden, toplam değeri yaklaşık 10 bin lira olduğu belirtilen Netbook, saat, altın ve gümüş ziynet eşyaları, cep telefonu ile birlikte evin minik çocuğuna ait kumbaranın içerisindeki 35 lira çıkmıştı.

ÇORAP ELDİVEN TAKAN HIRSIZ

Üzerinden çıkan bir çift çorabı eline geçirerek hırsızlık olayını gerçekleştirmesi ile dikkat çeken ve gözaltına alınan genç hırsız dün adliyeye çıkarıldı. Adliyedeki ilk sorgusu sonucu tutuklanan hırsız, Bursa cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim