İnegöl'de iki yıl önce diş ağrısı nedeniyle hastaneye giden şahıs bacağından oldu. Mağdur olan şahıs kendisinde kalıcı hasar kaldığını belirtip iş bulamadığını vurgulayarak yetkililerden yardım istedi.

İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesi’nde ikamet eden Fuat Aslan (33) iki yıl önce diş ağrısı nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastanede kendisine ağrı kesici enjeksiyon yapıldığını ifade eden Aslan, işlem sonrasında ayağında boşluk ve düşük ayak sendromu oluştuğunu söyledi. Verdiği hukuk mücadelesi sonrasında sonuç alamadığını vurgulayan Aslan yetkililerden yardım ve iş talep etti.

Fuat Aslan’ın açıklaması şu şekilde;

MAĞDUR VE İŞSİZİM

“Bundan 2 yıl öncesinde diş ağrısı için gittiğim hastanede ağrı kesici enjeksiyon yapıldı. İğne yapıldığı andan itibaren bacağımda boşluk ve düşük ayak sendromu oluştu. O gece sabaha kadar acilde  bekledim ve ertesi gün taburcu oldum.  Bunun üzerine gerekli mercilere şikayette bulundum. Savcılık takipsizlik kararı verdi. O tarihten beri mağdurum ve işsizim. İşsizliğim de devam ediyor. Bu konuda yetkililerden gerekli yardımları istirham ediyorum ve mağduriyetlerimin giderilmesini istiyorum.”

KALICI HASAR BIRAKTI

“Bir diş ağrısı nedeniyle yaptırdığım iğneden dolayı ayağımı kaybettim işimi kaybettim. Şu anda aparat kullanmadan yürüyemiyorum. Çıkan raporlar sonucuna göre konuşuyorum. Bu sağlık sorunu bende ömür boyu kalıcı. Bundan dolayı iş de bulamıyorum. Devlet daireleri de raporumun yetersiz olduğundan dolayı işe almıyor. “

Editör: TE Bilişim