Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün "Ustalar kursiyerlerle buluşuyor" etkinliğinin bir yenisi daha, İnegöl Halk Eğitimi Merkezinde yapıldı.

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Temur Han’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta kursiyerlere ‘Girişimcilikte Zamana Ayak Uydurma’ konusunda bilgiler verildi.

Talha Temur Han, İnegöl mobilya üretim sektöründe modern üretim teknikleri ile kurduğu tesisinden yaptığı girişimci çalışmalar alınan ödüller kat edilen yoldan gelişiminden bahsetti. Han, İnegöl’de ve bölgede bu alanda girişimcilikte aldığı eğitimlerle ve yaptığı çalışmalarla başarı yollarını, pazarlama, sunum, zamanı yönetme, satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti, geleceği planlama, strateji yalın yönetim uygulamaları, masa başı müşteri bulma ve pazar araştırması, mobilya ve kişisel gelişim konusunda deneyimlerini aktarırken, mesleki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından milli kültür değerlerin korunarak yeni kuşaklara aktarılması ve tanıtılması amacıyla başlatılan, yaşadığımız şehirde ve bölgede bulunan mesleki bilgi ve becerileri ile öne çıkan zanaatkâr, yönetici, iş insanı, sanatçı, bilim insanı vb. kişilerin halk eğitim merkezinde kursa devam eden kursiyerlerle buluşturularak bilgi, birikim, deneyimlerini aktarmalarını sağlayacak sunumlar devam edecek.

Editör: TE Bilişim