Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Öğrenciler bu sene ücretsiz taşınmayacak.

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.

ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ TAŞINMAYACAK

Açılan dava sonrası, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdi. Alınan karar ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Alınan karar ile bu sene öğrenciler ücretsiz olarak taşınmayacak.

ÜCRETSİZ ÖĞLEN YEMEĞİ DE KALKTI

Hacı Sevim Yıldız Kampüsü’ndeki öğrencilerin taşımalı eğitim kapsamı dışında kalmasından dolayı ücretsiz öğle yemeği hizmeti de verilemeyecek. Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, Hacı Sevim Mesleki Eğitim Kampüsü’nün tekrar taşımalı eğitime dahil edilmesi için uğraştıkları öğrenildi.

Editör: TE Bilişim