Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Bursa Belediyesi ile ilgili soruşturma ne oldu?’ diye soran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal medyadan cevap verdi.

Karar gazetesi Yazarı Akif Beki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı telefon görüşmesini köşe yazısına taşıdı. Kılıçdaroğlu'nun, kendisinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir soru yöneltmesini istediğini açıklayan Beki, köşesinde o soruya da yer verdi: Bursa Büyükşehir Belediyesiyle ilgili soruşturma ne oldu? Neden hala açılmadı, ne zaman açılacak?..

Kılıçdaroğlu’nun iddialarına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yanıt verdi. Aktaş, konuyu açıklamasını istedi, CHP liderinin daha önceki iddialarını da paylaştı. Aktaş’ın sosyal medyadan verdiği yanıt şöyle: CHP'nin başındaki zat, İçişleri Bakanı'nımız Süleyman Soylu 'ya, 'Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ilgili soruşturma ne oldu?' diye sormuş. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun. Eğer kendinden bu kadar eminse derhal soruşturma konusunu açıklasın. "Kayseri B.B.'deki sözde yolsuzluk, Man Adası'ndaki hayali offshore hesapları, Beştepe'ye çıkan CHP'li" gibi hayal ürünü olduğu ortaya çıkan iddialarına benziyor. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İspatlayamazsa MÜFTERİDİR.

Editör: TE Bilişim