Özel Devrim Kosova Eğitim kurumu kurucuları Devrim Kosova, Hakan Ergül ve Serkan Taşdemir ile Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Özer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden’i makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette bir açıklama yapan Kosova Eğitim Kurumları kurucularından Devrim Kosova, “Jandarma veya polis olarak, güvenlik güçlerimiz toplumumuz için değerli hizmetler yapmakta. İlçemizin huzur ve güvenliği sizlerin emanetinde bu anlamda çok ulvi görev yapıyorsunuz. İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini korumak başta olmak üzere koronavirüsle mücadele tedbirlerinin uygulanmasında da çok aktif görevler yapıyorsunuz. Ayrıca evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da etkin görevler alıyorsunuz. Bu konuda emeği geçen bütün güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Yaptığınız çalışmaları takdir etmek üzere bizler sizlere nezaket ziyaretinde bulunduk. Bundan böyle yapacağınız her türlü hizmetlerinizde başarılı olmanızı diler, saygılarımızı sunarız” dedi.

Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Özer Yılmaz, kendisinin kaleme aldığı ‘Kale Kardeşliği’ romanını İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden’e takdim etti.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden ise, Kosova Eğitim Kurumları yöneticilerinin kendisine yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim