İnegöl halkına hizmet veren Royal Otel, Turizm ve Ticaret Bakanlığınca zorunlu hale getirilen Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazandı. 
Covid-19 salgınından sonra Türkiye genelinde konaklama hizmeti veren firmaların alması zorunlu hala getirilen Güvenli Turizm Sertifikası ile ilgili Oylat A.Ş.’nin ardından Royal Otel’de bahse konu sertifikayı alarak müşterilerine bakanlığın belirlediği standartlarda hizmet vermeye başladı.
Türkiye Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan incelemelerin ardından Güvenli Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Royal Otel Genel Müdürü İdris Yüzer, “Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında bizde üzerimize düşeni yaparak müşterilerimize sağlıklı ve hijyenik bir ortam hazırladık. Almış olduğumuz bu önlemlerini inceleyen TSE yetkilileri tarafından yapılan incelemelerin ardından Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazandık” dedi.
İnegöl’de 5 yıldır ilçe halkına hizmet verdiklerini ifade eden İdris Yüzer, “Bizim önceliğimiz insan sağlığı. Gerek İnegöl’ümüzden gerekse şehir dışından gelerek bizlerin misafiri olan konuklarımızın huzurlu bir şekilde konaklamalarını sağlayabilmek adına üzerimize düşen her şeyi yerine getirdik. Salgın başladığı günden itibaren Royal Otel olarak salgınla mücadele konusunda her türlü tedbiri aldık ve almaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Yüzer konuşmasını bakanlık ve TSE yetkililerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim