'Başkan Taban Gönüller Yapmaya Devam Ediyor'

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban eşi ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin ailesi ve ilçedeki farklı bölgelerde ev ziyaretleri gerçekleştirerek çocukları sevindirdi. 

Pandemi sürecindeki çalışmaları titizlikle takip eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Koronavirüsü nedeniyle  uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının gölgesinde kutlanan Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin ailesine ve ilçenin farklı noktalarındaki ailelere ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Alper Taban, gerçekleştirdiği ziyaretler ile vatandaşlarla bir araya geldi.

GÖNÜL ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle buruk kutlanan Ramazan Bayramında bir dizi ziyaretlerde bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gönül ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Taban ziyaretleri esnasında aile ve çocuklar ile sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.

Editör: TE Bilişim