İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve dernek üyeleri, İnegöl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erdoğan Baydemir’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.
Ziyarete Haber Yorum Gazetesinden Şerif Gürbaş ve Osman Gürbaş, Süper Kanal’dan Seyfettin Aras, İnegöllü Metin Haber Sitesinden Metin Karduz, Manşet Gazetesinden Şaban Korkmaz, İnegöl Haberden Yakup Diricanlı, Kanal İnegöl’den Abdullah Akal katıldı.


Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, “Ziyaretiniz için siz kıymetli gazetecilere teşekkür ediyorum. Biz buraya İnegöl’e hizmet etmek için geldik, elimizden geleni yapacağız. Herkesin olduğu gibi benim de kırmızı çizgilerim var. Alkollü araç kullanana, kırmızı ışık kurallarına uymayana, araçlarıyla insanları rahatsız edene müsamaha göstermem. İnegöl’ün huzurunu kaçırmak isteyene izin vermeyeceğiz. Bu tür kişilere karşı en sert şekilde durmazsak masumların canı yanar. Bunun hesabını da ne bu dünyada ne de ahirette veremeyiz. Derdimiz milletimizin huzurudur” dedi.


Ziyaret sırasında konuşan Dernek Başkanı İhsan Balakuş, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz, İnegöl’e hizmet etmek için görevlendirildiniz bu görevde sizlere ve mesai arkadaşlarınıza başarılar dileriz. İnegöl’ün huzuru için yapacağınız her hizmette biz gazetecilerin desteği her zaman sizinle olacaktır” Dedi.
Ziyaret sonrası İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve dernek üyeleri, Erdoğan Baydemir’e çiçek takdim etti.

Editör: TE Bilişim