Darbe girişiminden bu yana İnegöl´de 2 dalgada  tutuklanan iş adamı sayısı 15-16 civarına çıktı 12 polis açığa alınmış, 4 savcı ve 2 hakim tutuklanmış oldu. Şimdi bir çoğu sempatizan olmanın bir tık üstünde olan bu insanlar içerideyken yurt dışına kaçan iş adamı, gazeteci, bürokrat, asker olan asıl ağababaları hangi yüzle dışarıda ve kaçaklar !? Neden delikanlı gibi gelip “Ben buradayım buyrun yargılayın. Suçum neyse çekerim” diyemiyorlarda kaçmayı yeğliyorlar. Oysa içerideki adamların bu halde olmasının en büyük müsebbibi bu adamlar.

Güya her türlü birlik ve beraberlik mesajları altında maklube ve berbekü partileri verilirken sahte gülücükler ve dostlukların üzerinden resim veriyorlarmış. Merak ediyorum şu an içeride çile dolduran mevki, makam ve para sahibi adamların, sefahatlerinden olup bu karanlık cezaevlerinde gün dolduran bu insanların kafasına hala dank etmedi mi? Satışa geldiklerinin, kandırıldıklarının farkına varmadılar mı? İnsan gerçekten hayret ediyor. Onca uyarılara aldırış etmeden bu ensesi kalın, korkak, pısırıki laf cambazı beş para etmez heriflerin peşlerinden selde sürüklenen çöp gibi sürüklenmelerini hafzalam almıyor.

Biz uyarılarımızı yaparken bizi “aktroll” “yandaş” gibi yaftalarla yaftalayıp “sizler ayakkabı kutularını, hırsızlıkları, yolsuzlukları örtüyorsunuz. Bizim derdimiz daha temiz bir ülke” gibi safsatalarla avunuyorlardı. Oysa hala kendilerini kandırıp bu şişko iş adamlarının hırsızlıklarını, yolsuzluklarını ve hainliklerini gizlediklerini anlamadılar mı?!

17/25 Aralık´tan sonra vazgeçen, dönen iş adamlarının korkmasına gerek yok. Çünkü Başbakan 17/25 Aralık öncesi ve sonrası diye ayıracaklarını buna göre muamelede bulunacaklarını açıkladı geçen gün. Herkes kendini bir chek etsin. Kendinden şüphesi olan varsa korkmakta haklı. Yoksa sorunda yoktur zaten.

Artık toplumda bu asıl elebaşı fetö´cü ağababaların yakalanıp adalete teslim edilmesi konusunda yoğun bir beklenti var. Haklarında ki iddiaların araştırılıp yargılanması ve kamuoyu vicdanının rahatlatılması elzem olmuştur. İnşaallah en kısa sürede aranan bu adamlar yakalanırda adaletin önüne çıkartılır. Temennimiz bu yönde.

Bu arada dikkatinizi çekiyor mutlaka. Fetö´nün yıllardır istihbarat sağladığı batının lejyoner örgütü PKK son günlerde iyice azdı. Önceki gün Diyarbakır, Dün Elazığ.. Bitlis.. Yarın kim bilir neresi...! America Fetö´den umudunu kesince tekrar PKK maşasıyla saldırmaya başladı. Boyunduruk altında bir Türkiye istiyorlar. Bu patlamaları bağımsızlık yolunda ki savaşımız olarak kabul etmeliyiz lakin hep ölenler bizimkiler. America ne zaman bedel ödemeye başlayacak..!?