İnegolspor için Zonguldak maçı adeta 6 puanlık bir karşılaşmaydı. Hem haftalardır süre gelen yenilmezlik serisi hem de puan itibariyle birbirine yakın olması. Zonguldak takımı 2 oyuncusu Emre Kara ve İhsan Furkan Deniz dışında bütün oyuncuları İnegölspor kadrosuna göre vasat sayılır. Fakat bu maçta vasat görünen ev sahibi takım maçı kazandı ama toplamda 5 net gollük pozisyonundan da sonuç alamadı.

İnegolspor takımından sadece 1 adım önde, sadece sol bek Oğuz ile 2 net kurtarış yapan kaleci Gökhan vardı. Diğerleri al birini vur ötekine. Hakkını yemeyelim 2. yarı oyuna giren Samet isabetli transfer olduğunu gösterdi. Kişisel hatadan yenen gol sonrası Özgür hoca risk alarak 3 oyuncu birden oyuna kattı. Golü de Abdülkadir kişisel becerisini kullanarak çok iyi zamanda  beraberliği sağlasa da, hak eden, maçı isteyen ev sahibi olunca, sonuçta kaçınılmaz oldu.

Bu maç şunu gösterdi; takımda bazı futbolcular hala nerede olduğunun farkında bile değiller. Artık teknik heyet yeni transferler le oluşan alternatif kadro planlamasında doğru hamlelerle  ideal kadronun yanı sıra, İnegölspor armasına yakışan bir 11 oluşturacaktır diye düşünüyorum.

Bu maçta dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise oyunun bir bölümünde kabul ama fazla bir diliminde eski kondisyondan uzak bir görüntüdeydik. Artık düşünmemiz gereken hafta içi Gümüşhane maçını kazanıp, bir an önce özelliklede zorlu fikstür öncesi alt sıralar ile bağı tamamen koparmak. Sonrasında ise zaten takım içinde eksik yönlerimizi netleştirip, kaderin bizi puantaj anlamında götüreceği yere götürmesini beklemek…