Hikaye bu ya;
Churchill ölmüş ve cennete gitmiş. Melekler sormuşlar, “efendim bir emriniz var mı?” diye.
Churchill “cehennemi görmek istiyorum” demiş. 
Melekler götürmüşler, gözünün alabildiğine büyük iki kapı. Kapılar açılmış, içeride devasa üç tane kazan ve kazanın içerisinden yükselen feryatlar ve kaynayan insanlar.
Churchill sormuş, “birinci kazanda kimler kaynıyor?”
Melek, “Efendim birinci kazanda batı ülkelerinin politikacıları kaynıyor…”
Churchill, “Peki kazanın başındaki yaratıklar kim ve ne yapıyorlar” diye sormuş.
Melek, “Efendim onlar Zebani, ellerindeki mızraklarla kazandan kaçmaya çalışanlara engel oluyorlar” diye cevap vermiş.
Churchill, “Peki ikinci kazanda kaynayanlar kim” diye sormuş. 
Melek, “Efendim orada Doğu ülkelerinin politikacıları kaynıyor. Kazanın başındaki Zebaniler yine aynı görevi yapıyorlar” demiş.
Churchill “Üçüncü kazanda kaynayanlar kim? Onların ne özelliği var ki kazanın başında ne Zebani ne görevli var” diye sormuş.
Melek, “Efendim orada Türk politikacıları kaynıyor. Onlar kendi aralarında zaten kavgalı. Biri kaçmak isteyince diğeri ayağından çekiyor kaçamasın diye” demiş.
Maalesef ki ülkemizdeki politik ortam bu. Herkes birbirinin kuyusunu kazmakta...
Ne yapılan hizmetler görülüyor, ne görülen eksiklikler gündeme getiriliyor, ne de yapılması gerekenler anlatılıyor.
Sadece karalama kampanyası ve hayal tacirliği…
Efendim, hayal tacirliğinden ve karalama kampanyasından vazgeçip yapacaklarınızı anlatsanız, yapılamayanları gündeme getirseniz, hataları gösterip telafi yollarını gösterseniz, düsturunuz “Halka hizmet Hak’ka hizmettir” olsa daha güzel olmaz mı?
Türk halkı eskisi gibi değil. Takım tutar gibi particilik yok artık. Ne kadar ayrıştırmaya, gruplaştırmaya çalışsa da dış güçler, söz konusu vatan olduğunda tek vücut olmasını biliriz biz. Geçmişte Çanakkale’de, dün 15 Temmuz’da olduğu gibi etnik kökene bakmadan Ay Yıldızlı bayrağımız altında kenetlenmesini biliriz biz.
Ben siyasilerimizden, fikir farklılığı olsa da söz konusu vatansa aynı birlikteliği göstermelerini, saygı ve sevgi çerçevesinde yapılanları, yapılacakları, hataları, eksiklikleri anlatmalarını, milleti ayrıştırmadan, nifak tohumları ekmeden iktidara talip olmalarını istiyorum.
Milletimizden de kimsenin hegemonyasında kalmadan, geçmişi bugünle tartıp, geleceği düşünerek adayların söylemlerini irdeleyip karar vermelerini istiyorum.
Siyasi fikrimiz ne olursa olsun, ortak noktamız VATAN-BAYRAK-EZAN olsun.
Ne demiş Mehmet Akif Ersoy;
“Girmeden tefrika bir millete düşman giremez,
Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez…”
Selam ve dua ile…